Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0883463688
Вентилатор ResMed Lumis 100 VPAP ST
Вентилатор ResMed Lumis 100 VPAP ST

Вентилатор ResMed Lumis 100 VPAP ST

Депозит: НЕ

Минимален период за наемане - 3 месеца 

Цена - 400 лв на месец

Консумативи, които се закупуват при наемане на Вентилатор ResMed Lumis 100 VPAP ST:

Към първоначалният наем се закупуват:
- Tръба - 50 лв.
- Маска - Видът на маската зависи от това какво е препоръчал лекуващия лекар. Цените им варират в зависимост от вида на маската и производителя. 

Условия за наем:

- Подписване на договор за наем

- Взимане на продукта от един от магазините ни в София, Варна, Стара Загора, Бургас, Пловдив
  • Дистанционно проследвяване:Да
  • Автоматичен Start/StopДа
  • Шум:26dB
  • С кабелДа
  • Налягане4-25 cmH2O
  • Размери11x25x15см
  • Тегло:1.2кг
400 лв
Направете заявка
Изберете период
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
За индивидуализиране на терапията спрямо нуждите на всеки пациент, ResMed предлага иновативен набор от технологии, наречен IntelligentAir, включващи следните функции:

- Интелигентна дихателна честота (Intelligent Backup Rate)
Дава на пациентите максимална възможност да тригерират (активират) вентилатора. Функцията се влючва само при нужда от добавяне на задължителни вдишвания, за да върне честотата към зададения таргет.

- Vsync
Oсигурява отличен синхрон между пациента и вентилатора, дори и при появата на значително изтичане от маската. Анализирайки внимателно естествените механизми на изтичането на въздух от маската, технологията Vsync на ResMed много точно и прецизно компенсира бързо-променящите се, нестабилни изтичания, доставяйки правилния поток в точния момент. По този начин, синхронизацията пациен-устройство бива гарантирана през цялата терапевтична сесия, гарантирайки оптималния комфорт на пациента в условията на максимално надеждна терапия.
Когато Vsync засече внезапна и голяма промяна в потока на изтичащия въздух, типичният 10-секунден прозорец, в който изтичането бива засичано, бързо намалява до 2 секунди. Това позволява незабавната ресинхронизация с пациента – обикновено в рамките – в зависимост от обема на изтичащия въздух. След като ресинхронизацията с пациента бъде възстановена, времевият прозорец за засичане на изтичането отново се връща до дефолтната си стойност от 10 секунди. Без технологията Vsync, резултатътби бил различен. Увеличеният поток от изтичането може да бъде погрешно интерпретиран като вдишване от пациента, което ще доведе до вероятността за пропускане на тригер от EPAP на IPAP, извън границите на синхрона с действителните усилия на пациента. Това може също да намали способността на вентилатора да циклира дишането на пациента.

Наеми и пробвай
Възможността за наем на апарат за вентилация ви позволява да се убедите в качествата му без да е нужно да го закупувате. През времето на наема на Вентилатор ResMed Lumis 100 VPAP ST можете да получавате данни за това как върви терапията, което Ви спестява излишни пътувания до някой от нашите офиси.
За много покупката на апарат за вентилация е решение, което се взима в дългосрочен план. Това решение може да се подпомогне значително с възможността за първоначално наемане.

Какво се включва в наема на Вентилатор ResMed Lumis 100 VPAP ST :
Към първоначалният наем са включени:
- Подробна информация от нашите служители за работата и поддръжката на апарата както и за консумативите, които се закупуват към него.
- Инструкции за употреба.
- Настройка на устройството според лекарско предписание.
- Проследяване на терапията и съдействие при необходими промени (съгласувани с лекуващия лекар)

Система за синхронизация с пациента Vsync
- Ti Control
Тази функция дава възможност за задаване на минимални и максимални лимити на всяка страна от идеалното инспираторно време на пациента с цел да насърчи спонтанното дишане.

Trigger и Cycle
Помага за оптимизирането на терапията според състоянието на пациента използвайки 5 степени на настройки

QuickNav
Функция за лесни настройки на терапията. Чрез двойно натискане на „Home” бутона на устройството, може лесно да се преминава от меню настройки към мониториращите екрани, за лесна и бърза промяна и проверка на настройките

- Автоматичен контрол на овлажняването
При използване с овлажнител HumidAir и отопляемата тръба ClimateLineAir, Lumis осигурява автоматично овлажняване- без нужда от промяна на настройки и навигация в сложни менюта.
 
Допълнителни функции
- Непрекъснатият контрол над изтичането осигурява надеждно доставяне на терапевтично налягане, поддържайки синхрона пациент - устройство.
- Съвместим с прилагане на до 15 L/min допълнителен кислород в SТ и CPAP режим
- Вграденият сензор за околна светлина се адаптира към осветеността в помещението. Ако се налага да станете през нощта, фоновата светлина на екрана няма да притесни Вашия партньор. Освен това, светлините изгасват автоматично, за да се насладите на спокойния си сън.
- Възможност за дистанционно проследяване на терапията посредством системата AirView. LUMIS 100 ST разполага с вградена Sim карта, която позволява прехвърляне на терапевтичните данни на облачен сървър, което ги прави достъпни от разстояние. По този начин Вашият лекар може лесно да проследи терапията Ви в реално време и при необходимост, да промени терапевтичните настройки, за да осигури оптималния ефект от употербата на апарата. Системата за дистанционна комуникация на апарата с лекаря се нарича AirView и е напълно безплатна опция за българския пазар. Единственото изискване, за да работи системата е мястото на което се използва апаратът да има покритие от мобилна мрежа. Услугата може да бъде активирана единствено при желание и съгласие от страна на ползвателя.
 
Дистанционно проследяване
(безплатно за България)
За пръв път ResMed предлагат възможността за дистанционно проследяване на терапията!ResMed Lumis 100 VPAP ST разполага с вградена Sim карта, която позволява прехвърляне на терапевтичните данни на облачен сървър, което ги прави достъпни от разстояние. По този начин Вашият лекар може лесно да проследи терапията Ви в реално време и при необходимост, да промени терапевтичните настройки, за да осигури оптималния ефект от употербата на апарата. Системата за дистанционна комуникация на апарата с лекаря се нарича AirView и е напълно безплатна опция за българския пазар. Единственото изискване, за да работи системата е мястото на което се използва апаратът да има покритие от мобилна мрежа. Услугата може да бъде активирана единствено при желание и съгласие от страна на ползвателя.
 
Допълнителни функции
- Вграденият сензор за околна светлина се адаптира към осветеността в помещението. Ако се налага да станете през нощта, фоновата светлина на екрана няма да притесни Вашия партньор. Освен това, светлините изгасват автоматично, за да се насладите на спокойния си сън.
Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

* Задължително поле