Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0883463688
Портативен кислороден концентратор ZEN-O 1
Портативен кислороден концентратор ZEN-O

Портативен кислороден концентратор ZEN-O

Депозит: НЕ


 • Наем за 1 седмица: 150.00 лева с ДДС - минимален срок за наем на продукта
 • Наем за 2 седмици: 250.00 лева с ДДС
 • Наем за 1 месец: 400.00 лева с ДДС

Условия за наем:

- Подписване на договор за наем

- Взимане на продукта от един от магазините ни в София, Варна, Стара Загора, Бургас, Пловдив • ПотокДо 2л/мин
 • Концентрациядо 95%
 • Батерии12/24 клетъчни
 • Живот на батериите до:4/8 часа
 • Размери21x17x31см
 • Тегло4.6 к
150 лв
Направете заявка
Изберете период
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Голяма част от хората, на които е предписана кислородна терапия първоначално си мислят, че са обречени на живот вкъщи, спомняйки си някой техен близък, който преди години е ползвал кислородна бутилка и е бил принуден да не излиза навън. Тази реакция се среща често, но за щастие бързото развитие на технологиите е намерило решение и за тези проблеми, а именно мобилните кислородни концентратори. Чрез тях вече можете да продължите да изпълнявате ежедневните си задължения без да се тревожите как ще протече всяко ваше излизане от вкъщи.

Съвременните мобилни кислородни концентратори са леки и компактни и лесно могат да се носят с раничката или с количката, която е към апарата. Те могат да се ползват в домашни условия, във вашият автомобил или да работят с автономно захранване посредством издръжливи батерии, които са подходящи при дълги излизания, къмпинг или самолетни полети .

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мобилния концентратор ZEN-O на Шведската фирма GCE носи истинска свобода, независимост и мобилност на своите ползватели. Теглото му е едва 4,6 кг, но е достатъчно мощен за да осигури ефективна пулсова кислородна терапия. Със стандартната 8 клетъчна батерия апаратът може да работи автономно около 4 часа в зависимост от режима, който сте избрали.

Освен, че е с компактни размери този мобилен кислороден концентратор е изключително тих, като нивата на шум достигат 38 dB на 2-ра настройка,а концентрацията на кислорода е 90% +/- 3%. Заради ненатрапчивия си външен вид нямате чувството, че носите медицинско оборудване. Концентратора може да се носи дори и с една ръка,а също и през рамо.

Благодарение на малкият си размер може да бъде поставен в отделението под седалката при пътувания със самолет за да осигурява нужните количества кислород дори и по време на полет.
- Нов модерен дизайн 
- По-малките килограми (4,6 кг) го правят изключително лесен за пренасяне.
- Лесен за употреба - потока на кислорода може да се регулира посредством бутони разположени в предната част на апарата.
- Аларма - кислородния концентратор е снабден със сензори и аларма, която известява потребителя ако някой от компонентите не работи правилно или нивото на кислорода е под това, което е зададено.
- Два режима на работа - този мобилен концентратор може да работи както на постоянен поток (до 2л/мин), така и в пулсов режим 
- Праховият филтър е на видимо и достъпно място.

Оставете коментар за продукта
 • * Общите условия
 • * Условията за Лични Данни

* Задължително поле