Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0883463688
Пациентски лифтер-вертикализатор Vermeiren АЛБАТРОС 1
Пациентски лифтер-вертикализатор Vermeiren АЛБАТРОС

Пациентски лифтер-вертикализатор Vermeiren АЛБАТРОС

Депозит: НЕ

Минимален период за наемане - 1 месец

Цена - 250 лв за минималния период

Условия за наем:

- Подписване на договр за наем

- Взимане на продукта от един от магазините ни в София, Варна, Стара Загора, Бургас, Пловдив


250 лв
Направете заявка
Изберете период
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Албатрос привежда ползвателя си от седнало в изправено положение без усилие посредством мощния си електромотор. Освен, че вертикализира пациента, уредът също така може да се ползва като лифтер - за трансфер на хора с обездвижени (долни) крайници от инвалидната количка в леглото и обратно.

 
Функции

Вертикализатор – помощно средство, с което ползвателя заема и задържа правилна вертикализирана позиция посредством система от колани и опори (за коляно, таз, гърди и др.), позволяващи поддържането й продължително време. Вертикализацията е важен елемент от терапията на много пациенти. Заемането на тази естествена за всички хора позиция подпомага правилното разпределение и функця на органите в тялото и значително подобрява кръвообръщението на пациента.

Лифтер – помощно средство подпомагащо повдигането и трансфера на обездвижени пациенти от едно място на друго. Преместването на обездвижен пациент, който не може да се изправи самостоятелно е истинско предизвикателство както за близки, така и за рехабилитатори. АЛБАТРОС решава този проблем посредством система от колани, подсигуряващи лесен и сигурен трансфер.

 

  • Експресна доставка
  • 2 години гаранция
  • Ръст на ползвателя: 120-200см.
  • Тегло на ползвателя до: 150кг.
  • Тегло на продукта: 50кг.
  • Височина на продукта до: 169см.
  • Широчина на продукта до : 94см.
  • Дължина на продукта: 111см.
 
 
АЛБАТРОС е подходящ за ползване както от обучен медицински персонал в болнична среда, така и от близки на пациента и болногледачи. Уредът улеснява значително и двете групи, като им спестява много време и усилия. Помощното средство предлага перфектна стабилизация както на ходилата, така и на коленете, таза и гърдите благодарение на фиксиращите колани, подпори и допълнителни аксесоари, включени в цената като стандартно оборудване. Конструкцията на уреда позволява бързо и лесно сгъване за транспортиране без инструменти, а колелцата със спирачки го правят мобилен и улесняват допълнително преместването на ползвателя от помещение в помещение.
Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

* Задължително поле