Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0883463688
Настолна игра Rise of the Necromancers 1
Настолна игра Rise of the Necromancers

Настолна игра

Депозит: 50 лв

Условия за наем:

- Играта се доставя чрез избран от клиента куриер

- Цената на доставките се поема от наемателя

- Депозитът се връща след установяване на целостта на играта

- Наемната цена е за 1 ден, след втория ден наемната цена е 5 лв/ден

10 лв
Направете заявка
Изберете период
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

2-5 играчи / 45-120 мин. Време за игра / възрасти 13+ / трудност 2.3 / 5

Зъл ли си? Може би само малко?

Тогава отпуснете най-ужасните си сили и завземете властта! За да станете крал на некромантите, трябва да овладеете тъмната магия, да издигнете армия от нежитьни миньони, да изследвате гнойни подземия и да изследвате древни артефакти и магии.

Rise of the Necromancers е стратегия за 2-5 играчи, в която всеки играч контролира Necromancer, борещ се за абсолютно доминиране. Възходът на некромантите се основава на класически фентъзи разказ с развитие на характера, както и териториална стратегия. Целта на играта е да развие своя Necromancer и да поеме контрола над земите. Всеки играч започва като стремящ се Necromancer, който може да изучава магии, да изработва артефакти и в крайна сметка да завърши една от четирите академии. След време вашият Necromancer може да привлече свой собствен чирак и да събере нежива армия от миньони, които да управляват земите.

Вашият Necromancer може да се впусне в подземия, където ще срещне чудеса и опасни създания - и може би ще срещне нови спътници. В крайна сметка вашият Necromancer може да успее да се върне в академията си и да стане директор - или дори да завземе най-четирите престола като краля на некроманта.

Всеки играч движи своя миниатюрен Necromancer около дъската за игра, за да събира ресурси, магии и артефакти, да влиза в подземия, битки градове и да се бие със съперници Некроманси. По време на играта Necromancers могат да увеличат своите бойни и движещи способности, докато натрупват армиите си. Службите на Некроманса също могат да бъдат оставени за защита на завладени градове и подземия.

В допълнение към териториалния компонент на играта, играчите се състезават в събирането на магии, артефакти и миньони, свързани с четирите академии. Достатъчно елементи от един и същи цвят могат да ви направят директор на академия. Играта има различна начална настройка, така че нито една игра не е еднаква.

Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

* Задължително поле