Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0883463688
Настолна игра Кемет 1
Настолна игра Кемет

Настолна игра

Депозит: 50 лв

Условия за наем:

- Играта се доставя чрез избран от клиента куриер или с лично предаване в района на Руски паметник в гр. София

- Цената на доставките се поема от наемателя

- Депозитът се връща след установяване на целостта на играта

- Наемната цена е за 1 ден, след втория ден наемната цена е 5 лв/ден

10 лв
Направете заявка
Изберете период
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

2-5 играчи (най-добрe: 4-5) / 90-120 мин. Време за игра / възрасти 13+ / трудност 3/5

В Кемет всеки играчи  разполагат с войските на египетско племе и използват мистичните сили на боговете на Древен Египет - заедно с техните мощни армии - за да спечелят точки в славни битки или чрез нахлуване в богати територии. Играта обикновено се играе на 8 или 10 точки за победа, които могат да бъдат натрупани чрез победни атаки, контролиране на храмове, контролиране на напълно развити пирамиди, жертва на боговете и притежаване на определени магически сили.

Завоюването на землището на Кемет се извършва в две фази: Ден и Нощ. През деня изберете действие сред деветте възможни избора, предоставени от вашата играчка за играч, и я извършете веднага. След като всеки играч предприеме пет действия, пада нощта, като играчите събират молитвени точки от своите храмове, изготвят карти за божествена интервенция и определят реда на завой преди началото на новия ден.

С напредването на играта те могат да използват молитвени точки за придобиване на мощност плочки. Някои от тях записват магически същества и ги накарат да се присъединят към войските си. В допълнение към сплашването на врагове, тези същества осигуряват специални сили!

Подробните миниатюрни компоненти представляват бойните единици и свръхестествените същества, които са призовани да ги подобрят. Изхода на битката се решава чрез карти, избрани от намаляваща ръка с шест карти и засилени с бонуси.

Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

* Задължително поле