Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0883463688
Настолна игра Капитан Сонар/ Captain Sonar под наем 1
Настолна игра Капитан Сонар/ Captain Sonar под наем

Настолна игра Капитан Сонар/ Captain Sonar под наем

Депозит: 50 лв

Условия за наем:

- Играта се доставя чрез избран от клиента куриер

- Цената на доставките се поема от наемателя

- Депозитът се връща след установяване на целостта на играта

- Наемната цена е за 1 дни, след вторния ден на наем всеки следващ ден е в размер на 5 лв

10 лв
Направете заявка
Изберете период
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Капитан Сонар

2-8 играчи (най-добре 8) / 45-60 мин. Време за игра / възрасти 14+ / трудност 2.1 / 5

На дъното на океана никой няма да те чуе да крещиш!

В капитан Сонар вие и вашите съотборници контролирате най-съвременна подводница и се опитвате да намерите вражеска подводница, за да я взривите от водата, преди да могат да направят същото и на вас. Всяка роля е важна, а конфронтацията е безпощадна. Бъдете организирани и общувайте, защото капитан не е нищо без екипажа му: помощник капитанът, Радиооператорът и Инженерът.

Всички членове на екип седят от едната страна на масата и всеки от тях играе определена роля на подводницата, като разпределението на труда за тези роли зависи от броя на играчите в играта: Един играч може да е капитанът , който е отговорен за преместването на подводницата и обявяването на някои подробности за това движение; друг играч попълва сонара, за да изслуша заповедите на противниковия капитан и се опита да дешифрира къде може да е този подводник във водата; трети играч може да работи в помещението за боеприпаси, за да подготви торпеда, мини и други устройства, които ще позволят бой.

Капитан Сонар може да се играе в два режима: завой на завой или едновременно. В последната настройка всички членове на екипа предприемат своите действия едновременно, докато се опитват да проследят какво правят и противниците. Когато капитан е готов да започне атака, действието се спира за момент, за да се види дали е записан удар - след това играта се възобновява, като целта се е измъкнала, докато нападателят е спрял или с парчета метал, разпръснати по океанското дъно.

Включени са множество карти с различни нива на трудност.

Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

* Задължително поле