Работно време: 24/7
свържете се с нас - 0883463688
AirBag раница BCA FLOAT 32 1
AirBag раница BCA FLOAT 32

AirBag раница BCA FLOAT 32

Депозит: НЯМА

Условия за наем:

- Артикулът се взима от офис на WoW Gadget Shop - гр. София, кв. Лозенец, ул. Якубица 25а. 

(отворете в Google Maps)

- Наемната цена е за ден. Намаление се прилага при по-дълъг наем, а именно:

        над 3 дни – 20% ;

        над 5 дни – 30%;

        над 10 дни – 50%;

        над 20 дни – по договаряне

60 лв
Направете заявка
Изберете период
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Последната версия на BCA Float 32 е подобрение на вече страхотен дизайн на опаковката. Като цяло, това е най-добрият пакет за въздушни възглавници за предлаганата цена.  Прибавен е предпазен джоб за сняг с форма на U, двойни джобове с цип на талията, подобрени опции за носене на ледена брадва, регулируема дължина на торса и опция за носене на спусъка на двата презрамки. Това е една от по-леките варианти на пазара съчетана с един от любимите ни цялостни дизайни на AirBag раница.

Ето обобщение на актуализациите на Float 32:

- Инфлационен двигател - BCA проектира новия цилиндър Float 2.0 да бъде приблизително с 15% по-лек и с 30% по-малък от предшественика си. Той се съхранява вътре в отделението за въздушни възглавници, което освобождава място в главното отделение за съхранение. Обърнете внимание, че системата 2.0 не е съвместима с торбички, предназначени за системата 1.0 (и обратно).

- Snowboard Carry - Добавени са нови каишки, за да могат потребителите да носят сноуборд вертикално.

- Съхранение на ледена брадва - Складът за ледена брадва се е преместил вътре в предното отделение за инструменти.

АIRBAG система - Този пакет използва единична 150L въздушна възглавница, която се разгръща отгоре и се надува над главата ви през отчупен джоб с цип.

Задействащ механизъм - изтеглящият спусък вече е модулен на най-новия Float 32 и може да се носи на дясната или лявата презрамка. Можете да го персонализирате, така че да можете да хванете спусъка на дръпване с доминиращата си ръка

Огромният специален джоб за предпазване от сняг. Той лесно поглъщаше лопатата, сондата, триона и кожите. С него не се налага да поставяме покритата със сняг лопата или влажните кожи в основното отделение с подпухналото си палто или допълнителни ръкавици

Допълнителни екстри - постоянно прикрепеният държач на шлем е просто страхотен. Той е подвижен и лесно разгъваем. Не само, че виси добре на шлема ви и предпазва по-голямата част от снега, падащ от небето, но също така може да бъде изместена на една страна, когато носите ските си диагонално на гърба.

Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

* Задължително поле